Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Κρύβονται Πολάκης και Καμμένος πίσω από τον νόμο- Ζητούν να μην αρθεί η ασυλία τους


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητεςΚρύβονται Πολάκης και Καμμένος πίσω από τον νόμο για να μην αρθεί η ασυλία τους και μάλιστα στιγμή ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι “τον δρόμο του κ. Λοβέρδου θα ακολουθήσει και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης”.  Η βεβαιότητα, η οποία ουσιαστικά συνιστά προαναγγελία δίωξης...
προκάλεσε την έντονη αντίδραση ΝΔ και ΔΗΣΥ, εκπρόσωποι των οποίων τον ρώτησαν ευθέως “κι εσείς πως το ξέρετε; Έχετε δει την κ. Τουλουπάκη;”. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πολάκης απάντησε λέγοντας πως το ξέρει, γιατί ξέρει τα στοιχεία που έχει στείλει για ΚΕΕΛΠΝΟ και τιμολόγηση φαρμάκων.  “Συνάδελφοι αυτοεξεφτιλιζόμαστε”, δήλωσε ο Γ. Γεωργαντάς της ΝΔ προς την πλευρά της πλειοψηφίας η οποία χρησιμοποιεί το άρθρο 86 για να “κρύψει” τα δικά της στελέχη. Ο κ. Γεωργαντάς μάλιστα υπενθύμισε την περίπτωση του Π. Κουρουμπλή για τον οποίο η πλειοψηφία αποφάσισε να μην γίνει παραπομπή στην υπόθεση τιμολόγησης των φαρμάκων.  Από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Θ. Παπαθεοδώρου ρώτησε πού πηγαίνουν οι δικογραφίες που φτάνουν στην Βουλή και ποιος επιλέγει την εξέτασή τους. Η απάντηση που πήρε ήταν πως οι δικογραφίες διαβιβάζονται στον Ειδικό Γραμματέα της Βουλής. Όπως είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, υπάρχουν δικογραφίες όπως αυτή του Καμμένου κατά Κοτζιά, οι οποίες ενώ έχουν έρθει νωρίτερα, “κρύβονται” στα συρτάρια.  Επί της ουσίας, όπως φάνηκε στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, η σημερινή πλειοψηφία επιλέγει να κρύψει πίσω από το “κατάπτυστο” -σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν κατά την Συνταγματική Αναθεώρηση- άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, τόσο τον πρώην, όσο και το νυν κορυφαίο υπουργό της.  Σημειώνεται πως η διαδικασία παραπομπής με το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών την οποία ζήτησαν οι κ.κ. Καμμένος και Πολάκης, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές επί της ουσίας σημαίνει παραπομπή στις… καλένδες, αφού για να ανασυρθεί θα πρέπει να προηγηθεί αίτημα περί σύστασης προανακριτικής επιτροπής.  Κατά το τρικ αυτό το κ. Καμμένος και ο κ. Πολάκης αποφεύγουν να στηθεί κάλπη με το όνομά τους στην Ολομέλεια της Βουλής αύριο που θα γίνει η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας.  Ο κ. Πολάκης εξερχόμενος από την συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής είπε πως η υπόθεσή του “είναι φθηνός αντιπερισπασμός. Δεν είναι δυνατόν να πιάνεις τον κλέφτη με την γίδα στην πλάτη και αυτός να φωνάζει και να καταθέτει μήνυση”, ανέφερε. Το ίδιο ισχυρίστηκε και κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής. Τόσο ο κ. Πολάκης όσο και ο κ.Καμμένος ισχυρίστηκαν πως οι διώξεις τους έγιναν γιατί ήταν υπουργοί.  Την άρση της ασυλίας του ζήτησε Ανδρέας Λοβέρδος για την υπόθεση Novartis και Μάριος Σαλμάς για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων.  Υπενθυμίζεται πως καθ’ όλη την διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από το 2015 έως σήμερα ουδείς υπουργός ζήτησε να αρθεί η ασυλία του για να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου