Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: «Χάλκινη» η Στεφανίδη – Στη 13η θέση η Κυριακοπούλου. Μήνυμα Μητσοτάκη.ΦΩΤΟ

Στεφανίδη
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη κατά την 3η ημέρα του 17ου παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Ντόχα, προσθέτοντας μία ακόμη διάκριση στη συλλογή της μετά το χρυσό το 2017 στο Λονδίνο.  Η Ελληνίδα αθλήτρια υπερέβη τα 4.85μ...
που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση και πήρε την 3η θέση, ενώ η δεύτερη Ελληνίδα του τελικού, η Νικόλ Κυριακοπούλου κατετάγη 13η με 4.50μ.  Όσον αφορά τα άλλα δύο μετάλλια, η Ρωσίδα Σιντόροβα που συμμετείχε ως ανεξάρτητη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφού στην τελευταία της προσπάθεια πέρασε τα 4,95 μ. και άφησε στη δεύτερη θέση την Αμερικανίδα Μόρις που περνώντας τα 4,90 μ. κατέκτησε το ασημένιο.  Συγχαρητήρια Μητσοτάκη  Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα έδωσε μέσω ανάρτησης στο Twitter ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης  Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αφού συνεχάρη τη Κατερίνα Στεφανίδη την ευχαρίστησε για τις στιγμές που έχει προσφέρει τονίζοντας πως κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους  Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:  
Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου