Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμαρχος Μυτιλήνης: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση στη Μόρια – Κινδυνεύουμε ΑΜΕΣΑ όλοι»

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο δήμαρχος Μυτιλήνης Ευστράτιος Κυτέλης για τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια μετά την εξέγερση μεταναστών. Οπως περιέγραψε οι λαθρομετανάστες «επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών και πυροσβεστών. Έκαναν ζημιές σε αυτοκίνητα....
Η φωτιά ξεκίνησε από έναν οικίσκο και επεκτάθηκε στα κτήματα. Κάηκαν 7 οικίσκοι και κάηκαν και 7 στρέμματα ελαιώνα».
Μάλιστα για τα θύματα τόνισε: «Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, μια μάνα κι ένα παιδάκι μέσα από τον οικίσκο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το γεγονός, αλλά, όπως φαίνεται, είναι αληθές. Τείνει η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο».Ο δήμαρχος Μυτιλήνης κατέληξε: «Η κατάσταση δεν είναι καλή. Κινδυνεύουμε όλοι. Είμαστε έξω από την πύλη και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ώστε να υπάρξει ύφεση των γεγονότων και να αποφευχθούν οι εξεγέρσεις των μεταναστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου