Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία του Παύλου Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε σαν σήμερα από τη 17Ν. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στις 26 Σεπτεμβρίου 1989 ο Παύλος Μπακογιάννης εκτελέστηκε από τρία μέλη της 17 Νοέμβρη στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το πανελλήνιο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του....
Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλου Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε σαν σήμερα από τη 17ΝΗ νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε μετά από δύο ημέρες στη Μητρόπολη Αθηνών σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη και τα παιδιά του, Αλεξία και Κώστας. Πλήθος κόσμου βγήκε στους δρόμους εκείνο το μεσημέρι για το «τελευταίο αντίο» στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Σχετική εικόναΣύσσωμος ο πολιτικός κόσμος παρευρέθηκε στην κηδεία, εκτός από την αντιπολίτευση, που σε συνεννόηση με την οικογένεια του Μπακογιάννη δεν έδωσε το παρών στην εκκλησία για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. «Στόχος των δολοφόνων ήταν να μπει ένα εμπόδιο στο νέο ξεκίνημα που έγινε στη χώρα μας στις 2 Ιουλίου», ανέφερε στον επικήδειο του ο πρωθυπουργός Τζαννής Τζανετάκης.
Οι δρόμοι γύρω από τη Μητρόπολη ήταν κατάμεστοι από πολίτες που τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη. Η ταφή του πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Καρπενήσι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου