Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ο KEMAΛΜΠΟΥΤΑΡ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ : «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ» (βίντεο)

Ίσως απογοήτευση από τις εξελίξεις, ίσως τύψεις συνειδήσεως για την στάση που κράτησε στην συμφωνία των Πρεσπών, (μπα), ίσως προσπάθεια να κρατηθεί στην επικαιρότητα, ίσως κάτι άλλο, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αυτός που είχε υποδεχτεί πρώτος μετά Βαΐων και κλάδων τον Ζάεφ, σήμερα το ομολογεί δημόσια..

Για το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση «Διάλογοι» που διοργάνωσε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην αποθήκη Γ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
«Υπακούσαμε στις εντολές των Αμερικάνων και των Γερμανών» τόνισε για να συμπληρώσει ότι οι αντιδράσεις στα Σκόπια κατά της Συμφωνίας υποστηρίχθηκαν από «ρώσικα λεφτά».
«Οι Ρώσοι δεν ήθελαν να λυθεί το θέμα», υπογράμμισε. Ωστόσο αναφέρθηκε και στους «Μακεδονομάχους» διερωτώμενος«πού είναι τώρα αυτοί οι κύριοι;» και υποστηρίζοντας ότι και πίσω από τις αντιδράσεις στην Ελλάδα υπήρξαν οικονομικά οφέλη.      Το πρόβλημα σε μια κυρίαρχη χώρα ξένοι επιβάλλουν τις θελήσεις τους σε εθνικά θέματα και ενάντια στην θέληση του λαού της ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου