Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

"ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ"!..

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι
Haithamm al-Haddad
Ιμάμης και αρχηγός τής μουσουλμανικής κοινότητας Λονδίνου: «Σκοπός μας είναι να εισβάλλουν πολλοί μουσουλμάνοι στην Ευρώπη και τότε θα επιβάλλουμε το Ισλάμ και την Σαρία. Μέχρι, όμως, να γίνουμε πολλοί χρειαζόμαστε την ειρηνική συνύπαρξη»!..


Κι αν ως Έλληνας και ως Ευρωπαίος το προβλέπεις και δεν το δέχεσαι αυτό, είσαι "ρατσιστής", "ξενοφοβικός", "ακροδεξιός" και "σκοταδιστής"!..
- Τι δεν καταλαβαίνετε οι Έλληνες που, ενώ είστε πατριώτες, ψηφίζετε αυτούς που νομιμοποιούν την μαζική ισλαμική παράνομη μετανάστευση;
- Τι δεν καταλαβαίνετε οι Έλληνες που, και χωρίς να είστε ένθερμοι εθνοπατριώτες (είστε εθνοαδιάφοροι δηλαδή), το μέλλον που περιμένει εσάς και τα παιδιά σας, και τα παιδιά των παιδιών σας, είναι τραγικά ζοφερό; Ούτε αυτό σάς νοιάζει;...
- Τι δεν καταλαβαίνετε οι "Έλληνες" ψευτοπροοδευτικοί αριστεροφιλελεύθεροι διεθνιστές - εθνομηδενιστές, που και χωρίς να είστε πατριώτες, χωρίς να σάς ενδιαφέρουν έθνος και πατρίδα, καταστρέφετε το μέλλον των παιδιών, και των παιδιών των παιδιών σας; Ούτε καν αυτό σάς νοιάζει και εσάς;..
(Απηύθυνα καυτά ερωτήματα στις τρεις μεγάλες κατηγορίες πολιτών αυτής τής χώρας σε σχέση με την συμπεριφορά τους προς την πατρίδα. Η 2η κατηγορία είναι με διαφορά η πολυπληθέστερη, η οποία ουσιαστικά είναι η "μάζα" που ανεβάζει τις κυβερνήσεις...
Οι συνειδητοποιημένοι εθνοπατριώτες - δυστυχώς - και οι συνειδητοποιημένοι εθνομηδενιστές - ευτυχώς - είναι μειοψηφίες).
Θανάσης Γκόρδης
Το σχετικό ρεπορτάζ:
https://doxaorfanakigreece.home.blog/…/%ce%b1%cf%81%cf%87%…/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου