Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

«Θερμό» επεισόδιο στον ΟΗΕ: Ο Ερντογάν έφυγε από επίσημο γεύμα μόλις είδε τον Τραμπ να κάθεται μαζί με τον Αλ-Σίσι! ΦΩΤΟ

«Θερμό» επεισόδιο στον ΟΗΕ: Ο Ερντογάν έφυγε από επίσημο γεύμα μόλις είδε τον Τραμπ να κάθεται μαζί με τον Αλ-Σίσι!
Ο πρόεδρος της Τουρκίας έφυγε, μόλις είδε ότι στο επίσημο δείπνο του ΟΗΕ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ.Τραμπ καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι.Όπως αναφέρεται ο Ερντογάν είχε φτάσει μέχρι τον προθάλαμο του χώρου  όπου γινόταν το γεύμα, παθαίνοντας όμως «ηλεκτροσόκ» όταν είδε τον Τραμπ μαζί τον Αιγύπτιο πρόεδρο στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως!...  Είναι άγνωστο ποιος του σκάρωσε το «καψόνι» αυτό, ή εάν επρόκειτο για "σφάλμα" της εθιμοτυπίας, αλλά στο ίδιο τραπέζι παρακάθονταν και άλλοι ηγέτες όπως η Α.Μέρκελ η ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda.    
President skipped the lunch hosted by Secretary General Guterres after seeing President and 's Sisi sitting in the same table

[via @canikligil]
Προβολή εικόνας στο Twitter
Νέα Υόρκη: Κυκλοφορούν με αφίσες - Ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στις ΗΠΑ  Γιγαντιαία αφίσα επάνω σε φορτηγό  που περιέτρεχε τους δρόμους της Νέας Υόρκης  έγαψε ότι « Ο Ερντογάν, ο νονός των Τζιχαντιστών Τρομοκρατών δεν είναι ευπρόσδεκτος στις Ηνωμένες Πολιτείες».  
Η κινούμενη αφίσα ήταν από το σουηδικό Ερευνητικό Πρόγραμμα «Τουρκία- Ισλαμικό κράτος» που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις ριζοσπαστικές και βίαιες εξτρεμιστικές τάσεις, με έμφαση στις ριζοσπαστικές τζιχαντιστικές  συμμορίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου