Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Eμφύλιος και στην Κουμουνδούρου για τον Παπαγγελόπουλο

Η υπόθεση Παπαγγελόπουλου έχει προκαλέσει εμφύλιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κουμουνδούρου διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή για την υπόθεση.

Μάλιστα, ο υποστήριξε ότι ως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης έστηνε προσωπικά παιχνίδια και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρεωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εμπλοκές του σε ενδεχόμενες σκοτεινές υποθέσεις.

Βέβαια, ο Μιχάλης Καλογήρου και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχαν ανέκαθεν εχθρικές σχέσεις, αυτό όμως δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το άδειασμα σε ένα πρώην στέλεχος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλεται για στήσιμο σκευωρίας που είχε ως στόχο τη δυσφήμιση κορυφαίων στελεχών της αντιπολίτευσης για να κερδίσει τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας.

Εντύπωση προκαλεί ότι με τη θέση Καλογήρου ταυτίζεται απόλυτα και ο εκφραστής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο Αλέξης Τσίπρας για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να μείνει εκτός κάδρου του σκανδάλου.

Τρέμει όμως το ενδεχόμενο να αρχίσει να μιλάει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Μια εξέλιξη που θα έχει ως συνέπεια να επανέλθει στο κάδρο ο Αλέξης Τσίπρας με κίνδυνο και τη δική του παραπομπή.

Δημοσιεύτηκε στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου