Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητών & λαθρομεταναστών

Θεσσαλονίκη, καταδίωξη
Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας  λαθρομετανάστες. Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα  πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς...
στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από το ”μπλόκο” της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακολούθησε η καταδίωξη των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη των δραστών στο Δερβένι.  Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:  Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.  Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 23 (οδηγός) και 20 (συνοδηγός) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά -προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβαση του ΚΟΚ.  Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (24-09-2019) στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο των Κερδυλλίων, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. φορτηγό που επέβαιναν οι συλληφθέντες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.  Ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και της Τροχαίας Λητής, οι δράστες συνελήφθησαν σε παράπλευρη οδό στο ύψος Δερβενίου, όπου ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα λίγο πριν αυτό ακινητοποιηθεί και προσπάθησε να διαφύγει πεζός με αποτέλεσμα το φορτηγό αυτοκίνητο να ολισθήσει και να προσκρούσει σε υπηρεσιακό όχημα.  Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δώδεκα (12) αλλοδαπών.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου