Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

«Αιχμηρός» Άδωνις για τους…αγωνιστές Συριζαίους που διαδήλωσαν μαζί με τον λαό – Δείτε το tweet του

ΑδωνηςΠολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν στην απεργία της Τρίτης, εναντίον του αναπτυξιακού νόμου, όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Αννέτα Καββαδία κι η Τασία Χριστοδουλοπούλου…
Η απεργία της Τρίτης, της ΑΔΕΔΥ, με τη συμμετοχή και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ήταν το πρώτο κρας τεστ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα συνδικάτα και η πρώτη απεργία που γίνεται επί των ημερών της νέας κυβέρνησης. Στο στόχαστρο των απεργών ήταν κυρίως ο αναπτυξιακός νόμος που έρχεται στη Βουλή και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και αυστηρές ρυθμίσεις για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις απεργίες.
Η παρουσία Τσακαλώτου στην διαδήλωση, στο κέντρο της Αθήνας, επικρίθηκε πάντως από την ΑΔΕΔΥ, η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση εναντίον του.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εισάγει και το νομοσχέδιο στη βουλή, βρήκε τρόπο να επικρίνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη διαδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου