Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ξαναχτύπησε η Γεροβασίλω: «Δεν είναι καν πρόβλημα να πιέζει δικαστικούς ένας υπουργός»

«Δεν είναι καν πρόβλημα να πιέζει δικαστικούς ένας υπουργός»
Στην απροκάλυπτη παραδοχή ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην άσκηση πιέσεων από έναν υπουργό σε λειτουργούς της Δικαιοσύνης, προχώρησε ακόμα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη. «Δεν είναι καν πρόβλημα» να πιέζει ένας υπουργός δικαστικούς...
να διερευνήσουν υποθέσεις, ανέφερε κυνικά η κ. Γεροβασίλη, η οποία μάλιστα έχει διατελέσει υπουργός Προστασίας του Πολίτη και κυρίως όμως κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Υπενθυμίζεται ότι με φόντο τις καταγγελίες για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis και την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, νωρίτερα μες την εβδομάδα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος είχε υποστηρίξει ότι «το να πιέστηκε η κυρία Ράικου από τον Δ. Παπαγγελόπουλο δεν είναι ποινικό αδίκημα», λέγοντας μάλιστα ότι η ΝΔ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.
Τη σκυτάλη σήμερα έλαβε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ερωτηθείσα σχετικά προχώρησε περαιτέρω δηλώνοντας ωμά ότι δεν συνιστά ούτε καν πρόβλημα όταν ένας πολιτικός προϊστάμενος, όπως ήταν ο Δ. Παπαγγελόπουλος, υποδεικνύει σε έναν δικαστικό ποιες υποθέσεις θα διερευνήσει αλλά και τον πιέζει για αυτό. 
Συγκεκριμένα, η κ. Γεροβασίλη ανάφερε τα εξής: «Έχουν επιλέξει τον κύριο Παπαγγελόπουλο ως το εξιλαστήριο θύμα αυτής της ιστορίας για να τον εμπλέξουν, καταγγέλοντας ότι πίεζε δικαστικούς να διερευνήσουν υποθέσεις. Δηλαδή αυτό από μόνο του, πιέζω για να διερευνήσεις, νομίζω ότι δεν είναι καν πρόβλημα. Ένας υπουργός μπορεί να πει "γιατί δεν διερευνώνται αυτά γρήγορα" ξερω 'γω, να κάνει μια εκτίμηση γιατί βεβαίως διότι και αυτός δεν μπορεί να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης».
Δείτε την τοποθέτηση της Ολ. Γεροβασίλη:

Ούτε που έχουν ακούσει για διάκριση εξουσιών.
Γεροβασίλη: Το να πιέζει ένας Υπουργός Εισαγγελείς να διερευνήσουν δεν είναι καν πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου