Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Επίθεση στη Ράικου από Τουλουπάκη που κρύβεται πίσω από τον ΑΠ: Εγώ μιλώ δημόσια και όχι μέσω κύκλων

Προσβλητικές χαρακτηρίζει η Ελένη Τουλουπάκη τις αναφορές που κάνει στην κατάθεσή της η Ελένη Ράικου για την επιλογή της στην θέση της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς τόσο για την ίδια όσο και για τους δικαστές του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου που την επέλεξαν.

Η κ. Τουλουπάκη εκφράζει δε και τη θλίψη της αν όπως «εμείς οι ίδιοι δε σεβόμαστε τις αποφάσεις των οργάνων μας και προβαίνουμε σε τόσο απαξιωτικές δηλώσεις» επισημαίνοντας παράλληλα με αιχμηρό τρόπο προς την προκάτοχο της «ότι ο λόγος μου είναι δημόσιος και με ταυτότητα κι όχι μέσω κύκλων "προνόμιο" που δε διαθέτω....»

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Τουλουπάκη έχει ως εξής:

«Εάν όσα αναληθή βλέπουν το φως της δημοσιότητας πράγματι ειπώθηκαν δυστυχώς για άλλη μία φορά η κ. Ράικου καταφέρεται όχι μόνο εναντίον εμού θίγοντας την τιμή και την υπόληψη μου αλλά και κατά του συνόλου του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας υποστηρίζοντας ότι τοποθετήθηκα στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς απο τον κ. Παπαγγελόπουλο για να εκτελέσω από κοινού με άλλους δικαστικούς λειτουργούς συμβόλαιο ηθικής της εξόντωσης. Υπενθυμίζω λοιπόν ότι τοποθετήθηκα στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς μετά την παραίτησή της και χωρίς ουδέποτε να υποβάλω σχετική αίτηση για την τοποθέτηση αυτή. Στο διορισμό μου κατέληξε δύο φορές το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από 11 αρεοπαγίτες με μεγάλη πλειοψηφία. Η προσφυγή δε κατά της τοποθέτησής μου στην πρώτη εκλογή μου απερρίφθη παμψηφεί απο την Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου. Είναι απολύτως προσβλητικές οι αναφορές της όχι μόνο για μένα αλλά κυρίως για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς τους οποίους θεωρεί ελεγχόμενους. Εξίσου προσβλητική και η αναφορά της σε συνάδελφο δικαστικό λειτουργό. Επισημαίνω τέλος ότι από όσο γνωρίζω προηγούμενες καταγγελίες της και αιτήσεις σε βάρος εμού και των συναδέλφων μου κρίθηκαν ως ανυπόστατες από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. Θλίβομαι βαθειά αν εμείς οι ίδιοι δε σεβόμαστε τις αποφάσεις των οργάνων μας και προβαίνουμε σε τόσο απαξιωτικές δηλώσεις. Επισημαίνω τέλος ότι ο λόγος μου είναι δημόσιος και με ταυτότητα κι όχι μέσω κύκλων "προνόμιο" που δε διαθέτω....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου