Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο στον Πύργο: Δύο προσαγωγές


Ανήλικος κατήγγειλε την ύποπτη προσέγγισή του από άγνωστο και η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Ένας ανήλικος κατήγγειλε χθες στις αρχές, πως την ώρα που κατευθυνόταν προς το φροντιστήριο όπου είχε μάθημα, άγνωστος άνδρας, ο οποίος οδηγούσε μαύρο βαν...
σταμάτησε αρκετά κοντά του και του ζήτησε να τον πλησιάσει.     Σύμφωνα με τα όσα είπε ο νεαρός, η κίνηση αυτή τον τρόμαξε, και του φάνηκε αρκετά ύποπτη.  Έτσι, τράπηκε άμεσα σε φυγή, μπαίνοντας στο φροντιστήριο Αγγλικών του που βρισκόταν πλησίον του.     Η καταγγελία του παιδιού ερευνήθηκε πολύ προσεκτικά από την αστυνομία η οποία και προσήγαγε στην Αμαλιάδα δυο αδέλφια ηλικίας 23 και 19 ετών, υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίοι και απολογούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου