Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

«Πάρτι» κάνουν οι Τούρκοι μετά τις ανήκουστες δηλώσεις -του "ντίρλα" στο μεθύσι- Αναστασιάδη: «Λόγια παράδοσης από τον Κύπριο ηγέτη» ΦΩΤΟ



Όπως ήταν αυτονόητο οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν αυτή την «ευκαιρία». Εθνικά επιζήμιες αποδεικνύονται οι χθεσινές ηττοπαθείς πρωτοφανείς δηλώσεις Αναστασιάδη για τα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό...
(Δείτε  ΕΔΩ).  Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε πως «εάν χρησιμοποιήσουμε στρατιωτικά μέσα, τότε αυτό θα είναι το τέλος του Κυπριακού Ελληνισμού» και οι Τούρκοι φυσικά δεν άφησαν αυτό το «δώρο» Αναστασιάδη να ξεχαστεί.   Αντιθέτως δε τουρκικά ΜΜΕ κυκλοφόρησαν σήμερα είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή πανηγυρίζοντας για την δήθεν ελληνική παραδοχή παράδοσης.  Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της τουρκικής εφημερίδας Αskan , η οποία σε δημοσίευμά της με φόντο τα τουρκικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο γράφει:  «Λόγια παράδοσης από Αναστασιάδη: Αν πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία, αυτό θα ήταν το τέλος μας ».

Φωτογραφία προφίλ, ανοίγει τη σελίδα προφίλ στο Twitter σε νέα καρτέλα
Anastasiadis'ten teslimiyet sözleri: Eğer Türkiye'yle savaşa girersek, bu bizim sonumuz olur bit.ly/3i4hiJC
Στο ίδιο μήκος κύματος ακολούθησαν και άλλα τουρκικά μέσα με παρόμοιους πομπώδεις τίτλους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου