Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δημοσκόπηση: Ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών στους υπουργούς της ΝΔ

Όπως έχουμε ήδη γράψει μια νέα δημοσκόπηση  της εταιρίας GPO ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»  και στην οποία αποτυπώνεται η γνώμη των πολιτών σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών σε ότι έχει να κάνει με τις ηχογραφήσεις του Νίκου Παππά από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή. Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας γνώριζε όσα καταγγέλλονται σήμερα;» οι απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες είναι: Ναι 34,5%, Μάλλον Ναι 20,2%, Όχι 19,6%, Μάλλον Όχι 10,6%, ΔΞ/ΔΑ 15,1%. Ένα 54,7% δηλαδή πιστεύει ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε. Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη», το 39.6% απαντά Ναι, Μάλλον Ναι το 22,7%, Όχι το 19%, Μάλλον Όχι το 7,8%, ενώ ΔΞ/ΔΑ το 10,9%.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι διπλάσια ποσοστά συγκεντρώνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με την αποτελεσματικότητά τους σε σύγκριση με εκείνους της κυβέρνησης Τσίπρας. Ο κ. Θεοδωρικάκος, και ο κ. Δένδιας είναι εκείνοι που κάνουν την μέγιστη διαφορά αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους προκατόχους τους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος συγκεντρώνει το 53,6% των θετικών απόψεων των ερωτηθέντων έναντι μόλις του 19,6% των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (Σκουρλέτη και Χαρίτση).

Στην Παιδεία οι επιλογές της Νίκης Κεραμέως επιβραβεύονται με το ποσοστό 45,2% . Αντίστοιχα θετικές γνώμες 51,1% συγκεντρώνει το υπουργείο Μετανάστευσης και ο Νότης Μηταράκης έναντι μόλις 20,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα θετικό το πρόσημο και στον τομέα των επενδύσεων όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης συγκεντρώνει ποσοστό 46,4% έναντι 20,9% του προκατόχου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου