Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΝΔ για τις αποκαλύψεις ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ από τον Κουρτάκη: Επιβεβαιώνεται το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

[Παπάρια αποκαλύψεις του Κουρτάκη για την πάρτη του λες και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν ξεβράκωνε τους ΣΥΡΙΖΑίους κάθε Κυριακή με αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις είναι αυτές του Μυωνή που συνοδεύονται από κασέτες... αυτά του Κουρτάκη είναι της πλάκας (όπως της περασμένης Κυριακής που του απάντησε η Τζούλη ότι μίλησε με την Ασφάλεια γιατί η ίδια είχε κάνει μήνυση εναντίον του και είχε δικαίωμα να ενημερωθεί για την πορεία της υπόθεσης) και στόχος είναι να παρουσιάσουν  σαν διωκόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Μαρινάκη με τις δίκες για κακουργήματα στην πλάτη και την εκκρεμότητα του Noor1... Αλήθεια τι θα γίνει μ' αυτό; Ακόμα να παραγραφεί; Αυτό περιμένει ο Βαγγέλας😝😝]

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα των Παραπολιτικών που αποκαλύπτει τους διαλόγους της ντροπής ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Πάνο Καμμένο, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, όπου ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον κ. Κουρτάκη.

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα "Παραπολιτικά", αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά.

Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι "αρμοί της εξουσίας" στην υπηρεσία του παρακράτους. Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου