Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ! ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο γραμματέας του ΚΚΕ που έχει γραφείο σε κτίριο που φυλάγεται με φράχτη και σκοπιές και κάμερες και σεκιούριτι μας λέει αυτό ρε πούστη μου: Κουτσούμπας από Αλεξανδρούπολη: «Δεν λύνονται τα προβλήματα μ' έναν φράχτη»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ>>


https://www.typosthes.gr/politiki/220076_koytsoympas-apo-alexandroypoli-den-lynontai-ta-problimata-m-enan-frahti?fbclid=IwAR1y9vdTCs2oCtj9MgosREpqBq-M4TEJxwVrHs_MqU59uTyha_awvzxLrU4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου