Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Το δεξί χέρι του Βελόπουλου καταθέτει ενόρκως για τον “Φράγκου-Φραγκούλη” αλλά… αγνοείται!

Αποκαλύπτουμε αποσπάσματα από την κατάθεση-καταπέλτη για το κόμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ...

Ο Θόδωρος Μεχλιζόγλου ήταν επί σειρά ετών Αν. Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και είχε ορισθεί ατύπως Δ/ντής του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Βελόπουλου στην Αθήνα. Ηταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής πέρυσι αλλά αποχώρησε από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ….ώρες , σχεδόν, πριν ανοίξουν οι κάλπες μετά από συνεχείς οργισμένες παραστάσεις του  στον Πρόεδρο του κόμματος για την χρήση του δήθεν παρατσουκλιού “ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ” δίπλα στο όνομα του συνυποψήφιου του κτηνιάτρου κ. Μανώλη Φράγκου, κάτι που είχε φανεί καθαρά ότι οδηγούσε σε σύγχυση και παραπλάνηση ψηφοφόρων .Σήμερα  παρουσιάζουμε κατ’αποκλειστικότητα αποσπάσματα από την 18 σελίδων  Ενορκη Βεβαίωση που κατατέθηκε στο Εκλογοδικείο με την υπογραφή του κ.Μεχλιζόγλου ,όπου πιστοποιούνται  ότι:
  • Σχεδόν κανείς δεν γνώριζε τον Μανώλη Φράγκο στο κόμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ όταν ανακοινώθηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής  και έγινε γνωστός λόγω της χρήσης του παρατσουκλιού!
  • Υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από συγκεκριμένο νευραλγικό πυρήνα του κόμματος για να ταυτισθεί ο νεαρός κτηνίατρος με τον… γνωστό στρατηγό ε.α. Φραγκούλη Φράγκο, επειδή υπήρχαν συγγενικές σχέσεις μεταξύ του κτηνιάτρου και του εν λόγω πυρήνα(διαβάστε παρακάτω)
  • Ο κ. Μεχλιζόγλου ,βεβαιώνει ως κορυφαίο στέλεχος του κόμματος , ότι παραπλανήθηκαν καθοριστικά  οι  ψηφοφόροι  του κόμματος και ψήφισαν  τον Μανώλη Φράγκο νομίζοντας ότι είναι ο στρατηγός, ενώ σημειώνει ότι “ανοίγει πλέον και ο ασκός του Αιόλου” για να βάζει ο καθένας δίπλα στο  όνομά του όποιο ψευδώνυμο επιθυμεί !
  • Αποκαλύπτει ότι ο Μανώλης Φράγκος – σήμερα ο ευρωβουλευτής του κόμματος με την Ενσταση  εναντιον του στο Εκλογοδικείο  -είναι ο μνηστήρας της κόρης της Δ/ντριας του Γραφείου του Κ. Βελόπουλου στην Θεσ/νίκη ,  της κ. Δήμητρας Κρητικού . Να σημειώθεί ότι στις εκλογές 1ος σε σταυρούς βγήκε ο Κ.Βελόπουλος, δεύτερος ο μνηστήρας κ. Φράγκος , τρίτος ο Σάββας Γεωργιάδης που αντέδρασε  με την γνωστή Ενσταση και Μήνυση στον Κ. Βελόπουλο και 4η η μνηστή του κ. Μανώλη Φράγκου, κόρη της Δ/ντριας του γραφείου του !  Αρα στις θέσεις 1 , 2 και 4  αναδείχθηκαν άτομα του στενού περιβάλλοντος και μόνο η παρεμβολή του Σάββα Γεωργιαδη στο νούμερο 3 της τελικής κατάταξης άλλαξε ριζικώς τα δεδομένα …
Ερωτηματικά προκαλεί , πάντως ότι ενώ ο κ. Μεχλιζόγλου ήταν στενότατος συνεργάτης του Κ. Βελόπουλου και κορυφαίο στέλεχός του επί χρόνια , στην εισήγηση του αρεοπαγίτου κ. Χοϊμέ δεν γίνεται αναφορά σε όσα πολύ σοβαρά  καταθέτει και σημειώνεται απλά  ότι ήταν  “μέλος του κόμματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου