Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Μπενίσης της ΕΥΔΑΠ μοίραζε χρήμα σε ΜΜΕ για να χτυπούν πολιτικούς αντιπάλους»

Σε βαριές καταγγελίες για πρόσωπα και πράγματα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας στην εκπομπή Brainstorming με τον Σταμάτη Ζαχαρό και την Κατερίνα Δούκα, αποκάλυψε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση χρησιμοποιούσε τις ΔΕΚΟ για να μοιράζονται χρήματα σε μέσα μαζικής ενημερώσης, ώστε αυτά να αποθεώνουν
υπουργούς και να πλήττουν πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ. Όσα ισχυρίστηκε η κυρία Κωνσταντοπούλου σχετικά με την ΕΥΔΑΠ, έρχονται να υποστηρίξουν και πρόσφατο ρεπορτάζ της Lifo, που ανέφερε ότι ότι ενώ ο προϋπολογισμός για έξοδα προβολής και διαφήμισης της ΕΥΔΑΠ το 2015 ήταν στα 794.000 ευρώ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2016 τον αύξησε στα 1.747.000, δηλαδή κατά 120%, όπως έκαναν σε πολλές δημόσιες επιχειρήσεις.
Αναφερόμενη στην χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την κυβέρνηση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «είμαστε σε μια συνθήκη όπου αποκαλύπτεται το σκάνδαλο των λεγόμενων εκβιαστών, σας το θυμίζω γιατί γίνεται πολύς λόγος αυτές τις μέρες σε σχέση με την χρηματοδότηση των μέσων ενημέρωσης. Εγώ όμως θυμάμαι πολύ καλά ότι στα τέλη του 2016 – αρχές του 2017 αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, μέσω του ταμείου της ΕΥΔΑΠ, μιας δημόσιας επιχείρησης, την οποία διαχειριζόταν ο σύντροφος της κ. Δούρου, ο κ. Μπενίσης, μοίραζε χρήματα σε μέσα ενημέρωσης για να φιλοτεχνούν το προφίλ υπουργών και να χτυπούν πολιτικούς αντιπάλους».
Τόνισε δε ότι «αυτό είναι ένα ζήτημα για το οποίο θα έπρεπε η προηγούμενη κυβέρνηση να λογοδοτήσει από τότε. Δυστυχώς, έχει μείνει ανοιχτό και αδιερεύνητο, όπως, επίσης, ανοιχτό έχει μείνει το σκάνδαλο Πετσίτη και Παπαδημούλη».
Ερωτηθείσα για ποιο λόγο, κατά την εκτίμηση της, ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμπει τον Ν. Παππά, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε «Είναι ξεκάθαρο. Γιατί ο Νίκος Παππάς είναι το alter ego του. Τίποτα από αυτά που έκανε, δεν το έκανε μόνος του. Όλα έγιναν εν γνώσει του κ. Τσίπρα», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι θέμα φιλίας, αλλά «θέμα συνενοχής», σημειώνοντας ότι «είναι θέμα προστασίας εκείνου ο οποίος εάν τον πετάξει από το τραίνο θα τον πάρει μαζί του».
Και πρόσθεσε «είναι μια σχέση αλληλοεξαρτώμενων συνένοχων προσώπων».
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Brainstorming

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου