Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Σκευωρία Novartis - Κεγκέρογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έψαξε 4.000 λογαριασμούς

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ λεγοντας ότι η «ηγετική ομάδα» του κόμματος προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το «βρώμικο ’89»

Για «κουκουλωμα» του πραγματικού σκανδάλου Novartis κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασιλης Κεγκέρογλου με αποτέλεσμα να χαθούν δεκαδες εκατομμύρια ευρω που θα μπορουσε να αξιώσει το ελληνικό δημόσιο απο τον φαρμακευτικό κολοσσό.

Με αφορμή τις εξελίξεις με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ΗΠΑ - Novartis αλλά και τα ευρήματα της προανακριτικής επιτροπής που ερεύνησε τον τροπο με τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επελεξε να μετατρέψει το σκάνδαλο σε πολιτικη σκευωρία, ο κ Κεγκερογλου ανέφερε οτι δεν εχει ελεγχθεί κανεις απο τους πραγματικούς αποδεκτες 118 εκατ ευρω που μετέφερε η Novartis σε 4.000 τραπεζικούς λογαριασμους.

Πιο αναλυτικα, ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγης και μελος της προανακριτικής ειπε σημερα στην Ολομέλεια πως:

«Το σκάνδαλο του φαρμάκου και εν προκειμένω της NOVARTIS κουκουλώθηκε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που αντί να αναζητήσει τους υπαιτίους, μεθόδευσε την δίωξη των 10 πολιτικών αντιπάλων μέσω της σκευωρίας που έστησε. Στην Αμερική επιβλήθηκε πρόστιμο 346 εκατ. δολαρίων αλλά στην Ελλάδα δεν ελέγχθηκε κανείς από τους αποδέκτες των 118 εκατ. ευρώ που κατέθεσε σε 4.000 λογαριασμούς η NOVARTIS. Όλα αυτά δεν απαλλάσσουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αντί να συνεχίζει να κρατά σφραγισμένο «τον πίθο της Πανδώρας» που αφορά το σκάνδαλο του φαρμάκου συνολικά και φυσικά την περίοδο 2004-2009, οφείλει να διασφαλίσει το Δημόσιο συμφέρον».

Επισης, ο κ Κεγκερογλου αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ  λεγοντας ότι η «ηγετική ομάδα» του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το «βρώμικο ’89 αλλά εκεί συναντά το φάντασμα της» για να προσθεσει :

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν απόλυτα τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής και την ορθότητα της επιλογής του να επιμείνει τόσο στην αποκάλυψη της αλήθειας όσο και στην απονομή δικαιοσύνης. Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το παραθεσμικό τρόπο λειτουργίας της Κυβέρνησης Τσίπρα δεν περιορίζονται μόνο στο παραδικαστικό αλλά αφορούν διευθετήσεις συμφερόντων, διαμεσολαβήσεις, μαγαζιά και παραμάγαζα. Κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων αυτών η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το βρώμικο ‘89, μόνο που εκεί συναντά τον εαυτό της και εκ των πραγμάτων τίθεται το αμείλικτο ερώτημα: Είναι τυχαίο που τόσο στο βρώμικο ‘89 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου όσο και στη σκευωρία εναντίον των 10 πολιτικών του αντιπάλων το 2018, χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες μέθοδοι με πρωταγωνιστή τον Συνασπισμό/ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τα πιο σκοτεινά τμήματα δεξιάς και ακροδεξιάς».

Χρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου