Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Η Λέσβος είναι το μεγάλο νησί που οι Τούρκοι έχουν επιλέξει για να προβούν σε εχθρική ενέργεια, με την βοήθεια των εδώ απεσταλμένων τους, δήθεν μεταναστών.


Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όλοι αυτοί που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε καν οικονομικοί μετανάστες, εάν τους κρίνουμε με όρους εθνικής ασφάλειας. Κάθε Πακιστανός, Αφγανός και Αφρικανός, που εισέρχεται στη χώρα μας, έχει τεράστια εξοικείωση με πολεμικά όπλα και τακτικές αστικού πολέμου. Έχουν τόσο μεγάλη εξοικείωση με όπλα και με τη χρήση αντιαρματικών ρουκετών και εκρηκτικών υλών. Έχουμε ήδη στη χώρα, έναν εκπαιδευμένο στα όπλα, πολιτισμικά ξένο, πολιτικά μη αφομοιώσιμο πληθυσμό, από εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους Μουσουλμάνους μετανάστες, που έχουν συμμαχήσει με την άκρα αριστερά στην Ελλάδα. Αντίφα, αφισοκολλά σ΄ όλη την Αθήνα με αφίσες ρατσιστικού μίσους, κατά της ίδιας της εθνικής κυριαρχίας, της δημοκρατικής αντιπροσώπευσης και του Ελληνικού πολιτισμικού συνεχούς. Αρκεί, να δει κάποιος, αυτα που λέει η εφημερίδα του Βαξεβάνη και των Συντακτών, που τάσσονται ευθέως υπέρ της τεμάχισης των Ελληνικών πόλεων από ακροαριστερές ομάδες, σε συνέργεια με μετανάστες, χωρίς να τους έχει συλλάβει ακόμα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνετε όλοι, ειδικοί και μη, ποιες είναι οι προθέσεις του Ελληνικού, βαθέως Γεμανοκρατούμενου, Ισλαμοκίνητου, Αριστερού μεταπολιτευτικού καθεστώτος…

Τουρκικό UAV φαίνεται να περνάει πάνω από τη Λέσβο - Πλασματικό το ίχνος του, λέει στρατιωτική πηγή.
Τουρκικό μη επανδρωμένο στρατιωτικό αεροσκάφος (UAV) της έκδοσης ΤΒ2S με δυνατότητα μεταφοράς πυραύλων, σύμφωνα με το ίχνος του, που καταγράφεται από ειδικό ραντάρ καταγραφής πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, φαίνεται να πετάει σε μεγάλο ύψος, δύο φορές πάνω από τη Λέσβο. Την πρώτη φορά (σύμφωνα πάντα με την καταγραφή του ίχνους του) φέρεται να πέρασε πάνω από την Μυτιλήνη, μέχρι την περιοχή Πηγή και Μύλοι Λάμπου, ενώ την δεύτερη φορά έκανε διέλευση πάνω από τη Σκάλα Συκαμιάς. Και οι δύο διελεύσεις του Τουρκικού UAV φέρεται να έγιναν σήμερα το μεσημέρι από τις 13:30 έως 14:30, στα 18.000 πόδια και με ταχύτητα περίπου 80 κόμβων. Το Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που αναγνωρίζεται με την κωδική ονομασία TCB 801 εξακολουθεί κι αυτή την ώρα (17:10) να πετάει πάνω από τα Τουρκικά παράλια απέναντι από τη Λήμνο, αλλά ως δια μαγείας, το προηγούμενο στίγμα – ίχνος του ( μπλε γραμμή) έχει τώρα διαγραφεί. Αποτυπώθηκε όμως από μας. Πάντως άτομο που γνωρίζει, υποστηρίζει ότι το ίχνος είναι πλασματικό και ποτέ το UAV δεν πέρασε μέσα σε εθνικό εναέριο χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου