Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Απίστευτη ανάρτηση Βαρεμένου - «Μαύρο» χιούμορ με τους νεκρούς στο Αφγανιστάν και το 112

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος προχώρησε σε μια απίστευτη ανάρτηση μέσω της οποίας επιχείρησε να ειρωνευτεί τη λειτουργία του 112 και τις εκκενώσεις για τις πυρκαγιάς συνδέοντάς το με τους Αφγανούς που στην προσπάθειά του να φύγουν από την Καμπούλ ελέω Ταλιμπάν έφτασαν στο σημείο να σκαρφαλώνουν στα αεροπλάνα και εν συνεχεία να πέφτουν στον κενό.

Οι εικόνες ανθρώπων που «γαντζώνονταν» στους τροχούς των αεροσκαφών που αποχωρούσαν από την Καμπούλ και έπεφταν στο κενό, στην απέλπιδα προσπάθεια να φύγουν από την πόλη λόγω της κατάληψης της εξουσίας από τους Ταλιμπάν οδήγησαν τον Γιώργο Βαρεμένο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρήσει σε μια ανάρτηση στο τουίτερ που προκαλεί αν μη τι άλλο ερωτήματα αφού δείχνει να έγινε στη λογική της ειρωνικής αντιμετώπισης των εκκενώσεων που γίνονται εξ αιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν απώλειες ανθρώπινων ζωών

«Ωρα είναι να ισχυρισθούν ότι η εκκένωση στο Αφγανιστάν έγινε με το 112» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: «γι' αυτό έπεφταν με οργανωμένο τρόπο οι άνθρωποι από τα αεροπλάνα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο σχεδόν των στελεχών του βάλουν κατά της λειτουργίας του 112 και της αποστολής μηνυμάτων εκκένωσης (πρακτική που όπως φάνηκε ακολουθείται και σε άλλες χώρες που πλήττοντα από καταστροφικές πυρκαγιές όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Πολωνία). Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμη και για «κατάχρηση» που δύναται να έχει αντίθετα αποτελέσματα έως καταστροφικά όπως τόνισε και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου