Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

 

ΣΟΚ. Ο Νεο-Κομμουνιστής Καθηγητής Ιστορίας Αντώνης Λιάκος κυκλοφορεί ένα άκρως Αιρετικό και Υβριστικό βιβλίο για την Επανάσταση του 1821, όπου με λίγα λόγια λέει ότι καλά περνούσαν οι Έλληνες μέσα στην Τουρκοκρατία. Φαντασίωση των Ελλήνων μέσα στην Τουρκοκρατία ήταν, λέει, η Ελευθερία, η οποία δεν τους χρειαζόταν, διότι την είχαν ήδη! Τι λέει, ο τρισάθλιος! Το βιβλίο το παρουσιάζει η ΑΥΓΗ (εμ, ποιος άλλος) μετ' επαίνων!
Ρε, Λιάκο, τι είναι οι μπούρδες και τα ιστορικά ψέμματα που γράφεις και δεν ντρέπεσαι. Ακόμα και το τυπογραφείο που το τύπωσες και οι μηχανές που το τυπώσανε θα ντραπήκανε, αισχρέ!
Δε σέβεσαι ούτε τι σύνταξη που σου δίνει η Ελλάδα ως συνταξιούχος Καθηγητής Πανεπιστημίου. Σε κάνανε και Ομότιμο, ενώ έχεις ανύπαρκτο Ερευνητικό Έργο, κακομοίρη μου, με βάση το https://scholar.google.com
Θα θυμάστε, αγαπητοί Αναγνώστες, τις Μεγάλες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου ότι αν ήταν στη θέση των νεαρών Αφγανών που έβαλαν τη φωτιά στη Μόρια, θα έκανε και αυτός το ίδιο. Η τοποθέτησή του προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης του απάντησε ότι μόνο ένας άφρων θα έλεγε ότι θα έβαζε και αυτός φωτιά στη Μόρια- θυμίζοντάς του ότι από την πυρκαγιά δημιουργήθηκε κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού σε ντόπιους και μετανάστες, ενώ υπάρχει κίνδυνος και για την εθνική ασφάλεια- ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Στέλιος Κούλογλου, πήραν αποστάσεις, σημειώνοντας ότι εκείνοι...δεν θα έβαζαν φωτιά.
Καλούμε την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου να αφαιρέσει με Έκτακτη Συνεδρίαση της, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2021, τον τιμητικό τίτλο του Ομότιμου Καθηγητή από τον Αντώνη Λιάκο.
Εγώ, αν ήμουν Πρωθυπουργός, θα του έκοβα ακόμα και τη Σύνταξη, του αλήτη!
Υστερόγραφο: Δεν φανταζόμαστε να πάει κανείς σας να το αγοράσει αυτό το περίττωμα.
Σου αρέσουν, ΑΥΓΗ, αυτά τα βιβλία, ε; Γι αυτό τα παρουσιάζεις; Παλιόμουτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου