Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Αλέξης Τσίπρας: Μια φορά λαϊκιστής ΚΑΙ για πάντα λαϊκιστής – Φαιδρός, ασυνάρτητος και καιροσκόπος ΚΑΙ υπέρμαχος των face news

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως τον ξέρουμε: διχαστικός και λαϊκιστής. Έτσι εμφανίστηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις πυρκαγιές κάνοντας σπέκουλα στα καμένα, με μπόλικα fake news, ευελπιστώντας σε πολιτικά οφέλη.

Ανενημέρωτος επιχείρησε να αξιοποιήσει τα fake news που είχαν στρώσει από το πρωί συνεργάτες του εμπλέκοντας τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό. Τι και αν τα ψεύδη είχαν καταρριφθεί με στοιχεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ζητώντας μάλιστα – ο δυστυχής- και απάντηση από τον πρωθυπουργό. Σαν τη… γίδα που τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Δεν έμεινε όμως εκεί αλλά εξαπέλυσε και ανοίκεια επίθεση στον Νίκο Χαρδαλιά, υπονοώντας πως είναι ακατάλληλος για τα καθήκοντα που έχει αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου