Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει ευθύνες απ' τον Χαρδαλιά - Τα κολλητιλίκια με τον Τσίπρα

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι παλιές επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στον Δήμο Βύρωνα

Οσοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίον λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν απορήσει με τους χαμηλούς τόνους που κρατάει η Κουμουνδούρου σε σχέση με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Η Κουμουνδούρου απέφυγε την προσωποποιημένη κριτική, βγάζοντας ουσιαστικά από το κάδρο των ευθυνών τον κ. Χαρδαλιά. Επίσης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνηθίζει να επιδεικνύει ούτε τα αυτονόητα, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο τομεάρχης Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, επισκέφτηκε τον κ. Χαρδαλιά στο νοσοκομείο, δείχνοντας μια ζεστή στάση σε σχέση με την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Ο λόγος έχει να κάνει με την άριστη προσωπική σχέση που έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Νίκο Χαρδαλιά από την περίοδο που ο τελευταίος ήταν δήμαρχος Βύρωνα. Θα σας αποκαλύψουμε ότι πολλές φορές ο κ. Τσίπρας επισκεπτόταν την περιοχή (τον συνόδευαν συνήθως οι Βυρωνιώτες Γρηγόρης Ψαριανός και Πάνος Τριγάζης), όπως, για παράδειγμα, όταν ο κ. Χαρδαλιάς διοργάνωνε τα φημισμένα μπαζάρπατάτας στον Βύρωνα.

Ανδρέας Παπαδόπουλος
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου