Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ - ΝΑΖΙΣΜΟΥ

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

  Σαν σήμερα παγκόσμια μέρα κατά του κομμουνισμού - ναζισμού υπογράφτηκε η συνθήκη Μολότωφ - Ριμπεντροπ μεταξύ Γερμανίας και ΕΣΣΔ το 1939...Αποτέλεσμα μετά από μια βδομάδα σχεδόν να ξεκινήσει η επίθεση της Γερμανίας στην Πολωνία από τα δυτικά και να την ακολουθήσει και η ΕΣΣΔ 2 βδομάδες σχεδόν αργότερα με επίθεση από τα ανατολικά...Όπως δείχνει και ο παρακάτω χάρτης τα

ανταλλάγματα που πήραν οι κομμουνιστές για την συμμαχία τους με τους ναζί ήταν η ολοκληρωτική προσάρτηση ή μέρος αυτών σχεδόν 4-5 Ευρωπαικών κρατών...Η συμμαχία αυτή που κράτησε σχεδόν 2 χρόνια (έως καλοκαίρι 1941) είχε σαν αποτέλεσμα να μπορέσει η Γερμανία να κατακτήσει όλη την Ευρώπη καθώς δεν είχε τον κίνδυνο για διπλό μέτωπο ενώ φυσικά αποτελεί και την μεγαλύτερη αιτία της έναρξης του Β'ΠΠ...Με λίγα λόγια αν δεν είχε δεχτεί να συμμαχήσει ο Στάλιν με τον Χίτλερ αυτός ο πόλεμος των δεκάδων εκατ. νεκρών δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου