Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Bαμμένος Συριζαίος τελικά ο "αγανακτισμένος" που έβρισε τον Μητσοτάκη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν "αυθόρμητο", "αγανακτισμένο" πολίτη στην Εύβοια να βρίζει τον Πρωθυπουργό.

 Απ' ο,τι φαίνεται όμως τελικά, μόνο αυθόρμητη δεν ήταν η αντίδραση του συγκεκριμένου:

  Το θέμα σχολίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας:

Ότι ένα κόμμα θα έκανε εκστρατεία με βρισιές κατά του Πρωθυπουργού αυτό είναι αδιανόητο! Πάτος.

 Περιττό να τονίσω ότι εάν ένας οργανωμένος Νεοδημοκράτης είχε υβρίσει τον Αλέξη Τσίπρα έτσι χυδαία και δημόσια, την επομένη στιγμή θα ήταν εκτός κόμματος. Αμέσως χωρίς αναστολές. Στον Σύριζα τον έκαναν και hashtag. Αυτή είναι η διαφορά μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου