Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ😜😜Οι ισχυρές πλάτες της Άννας Ελεφάντη - Τη στηρίζει η Μπαζιάνα

 Οπότε συνεχίζει ακάθεκτη.

Μη σας κάνουν εντύπωση η άνεση και το πάθος της Αννας Ελεφάντη, που πρωταγωνιστεί στα σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε σεξιστική επίθεση στη Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον γιο του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη.

Είναι στενή φίλη με την Μπέτυ Μπαζιάνα και έχει την αμέριστη στήριξή της. Αφήστε που αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν μαζί της, όπως λένε σε ιδιωτικές συνομιλίες τους.

Οπότε συνεχίζει ακάθεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου