Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Επικεφαλής Σύριζα και Ανταρσία στο συλλατήριο των Πακιστανών

 Είδε ο Γύφτος τη γενιά του και αναθάρρησε η Καρδιά του ...
Μετά την συγκέντρωση των Πακιστανών επικεφαλής του Ασλάμ που απειλεί την Ελλάδα με ιερό πόλεμο και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τον κλέισει μέσα το κοπρόσκυλο ...Αφού μετά το ντού  και την προσβολή στον Άγνωστο Στρατιώτη απο το σύνολο των κατοχικών δυνάμεων του Πακιστάν τρείς (3) και το λουρί της Μάνας,Κατριβάνου  βουλευτής Σύριζα, Κωσταντίνου δημοτικός σύμβουλος του Ανταρσία και ο Τζαβέντ Ασλάμ των Πακιστανών πήγαν να καταθέσουν ψήφισμα στον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής  Μειμαράκη
Κατά την έξοδο τους από τους κοινοβούλιο και ενώ βρίσκονταν ακόμη στο προαύλιο της βουλής δέχτηκαν ''λέει''  τη φραστική  επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση,  εναντίον των Ασλάμ και Κωνσταντίνου, ενώ η μπροστάρισα των Πακιστασνών   βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ που παρενέβη υπέρ των Ανθελλήνων ...
Είδε ο Γύφτος τη γενιά του και αναθάρρησε η Καρδιά του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου