Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η ελευθερία της ψήφου στην κατεχόμενη Ελλάδα. Σύνταγμα για τα σκουπίδια!

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

Επειδή είναι βέβαιο ότι η πλειοψηφία του «κυρίαρχου» λαού δεν διάβασε το άρθρο 52 του Συντάγματος, το παραθέτω αυτούσιο:
«Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση. Νόμος ορίζει τις ποινικές κυρώσεις κατά των παραβατών της διάταξης αυτής».
Υπό το κράτος της ισχύος αυτής της διάταξης τίθενται τα εξής ερωτήματα ως προς  τη συνταγματικότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών της 17ης Ιουνίου υπό την έννοια
της ωμής παραβίασής της τόσο από παράγοντες του εξωτερικού όσο και από πολιτικούς παράγοντες του εσωτερικού, οι οποίοι διεκδίκησαν την ψήφο.
Συγκεκριμένα:
α) Πόσο «ελεύθερη και ανόθευτη» υπήρξε η λαϊκή ετυμηγορία όταν για δύο μήνες οι δανειστές της Ελλάδος, όλοι οι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όχι μόνο – οι πολιτικοί παράγοντες της Ευρώπης, σύσσωμος, σχεδόν, ο Ευρωπαϊκός Τύπος, κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες των ΗΠΑ και σημαντικό τμήμα του Τύπου τους, προέτρεπαν τους Έλληνες να μην «αυτοκτονήσουν» ψηφίζοντας κόμματα που είναι ταγμένα κατά των διαβοήτων κοινωνιοκτόνων μνημονίων;
β) Πόσο «ελεύθερα» ψήφισαν οι Έλληνες όταν οι «Σάυλοκ» απειλούσαν καθημερινά και σε κάθε ευκαιρία ότι θα σταματήσει η ροή των δόσεων αν οι εκλογές αναδείξουν αντιμνημονιακή κυβέρνηση, η οποία «δεν θα εκπληρώσει τους όρους των δανείων», οι οποίοι οδηγούν στον οικονομικό, κοινωνικό και φυσιολογικό εξανδραποδισμό της ελληνικής κοινωνίας;
γ)            Πόσο «ελεύθερα» ψήφισε ο «κυρίαρχος» λαός όταν οι κάθε λογής απειλές όλων των πολιτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων – και του συνόλου του Τύπου – αμέσως ή εμμέσως, του επέσειε τον επερχόμενο θάνατό του;
δ) Ουδέποτε στην ελληνική πολιτική ιστορία ο ελληνικός λαός δεν εκβιάστηκε τόσο πρόστυχα και τόσο κυνικά για να ψηφίσει αυτούς που ήθελαν οι δανειστές!
ε)            Ουδέποτε στην ελληνική πολιτική ιστορία δεν επέπεσαν μετά μανίας τόσα μαύρα κοράκια στο πτώμα του λαού να του ξεσχίσουν τα σωθικά.
Μέσα σ’ αυτό τον εθνικό ολοφυρμό και τον ατομικό ευτελισμό τη σκυτάλη πήραν οι Έλληνες μπάτλερ των τοκογλύφων οι οποίοι με το θράσος χιλίων Αυστραλοπιθήκων, έγιναν πιο συγκεκριμένοι στους πολύμορφους εκβιασμούς τους.
Μας είπαν: Αν δεν μας ψηφίσετε: Δεν θα έχετε μισθό, δεν θα έχετε  σύνταξη, δεν θα έχετε φάρμακο, δεν θα έχετε καύσιμα, δεν θα έχετε τρόφιμα και ούτε ψωμί!
Χρόνια και χρόνια συνήθισαν στον αποδοτικό ρόλο του νταβατζή, τον οποίο οι αγελαίες μάζες στήριζαν, επαινούσαν και υπάκουαν όπως οι πόρνες στον... προστάτη.
Κι όμως, είναι  αυτοί, οι οποίοι, κατά το Σύνταγμα: «Έχουν υποχρέωση να διασφαλίζουν την ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως λειτουργοί της πολιτείας»!
Αντ’ αυτού διαγουμίζουν το λαό, τον εκβιάζουν, του ρουφούν το αίμα και ταυτόχρονα πιπιλίζουν τη δημοκρατία και καμώνονται τον αγανακτισμένο αν τρώνε και κανένα σκαμπίλι ή δέχονται τη δροσιά ενός γιαουρτιού
Όμως παρά τα!αύτα, επιμένουν να ποδηγετούν τη ζωή του λαού, στον οποίο το άρθρο 1 του Συντάγματος αναθέτει την λαϊκή κυριαρχία, ως πηγή όλων των εξουσιών!
Είναι προφανέστατο ότι οι «εκλογές» αυτές αποτέλεσαν το ζενίθ της καταλύσεως του Συντάγματος, την οποία ο Πρόεδρος παρακολουθεί κεχηνός και απαθώς!
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο γαλανό ουρανό της Ελλάδας, τον οποίο ταγοί και λαϊκές πλειοψηφίες αποφάσισαν να εκποιήσουν στους δανειστές!
Είναι  ο μόνος που μας απέμεινε.
Πώς και ποιος θα υπερασπίσει τον Ουρανό της Ελλάδας και το Σύνταγμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου