Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: «Η κυβέρνηση προσβάλλει και τον πολιτισμό μας». Α, καλά, δεν πάνε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά αυτοί!

Γράφει ο Insider
Τελικά οι Συριζαίοι θα αναστήσουν μέχρι και το Πασόκ ....του Βενιζέλου... και ....τον ίδιο τον Βενιζέλο, όπως το πάνε.  Οσο για το Μαξίμου; Εκεί κάνουν πάρτυ με τις δηλώσεις του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για τις απελάσεις λαθρομεταναστών:   «η κυβέρνηση προσβάλλει και τον πολιτισμό μας» και  «το γεγονος οτι η επιχειρηση αυτή εξελιχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 ειναι τυχαιο;»....
LOL LOL LOL....
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο: οπως δεν είναι τυχαίο ότι και ο Δένδιας φοράει γυαλιά με χοντρούς φακούς όπως ακριβώς και ο Μεταξάς!!!
LOL LOL LOL
(LAUGH OUT LOUD, ελληνιστί: ξεπατωθήκαμε πάλι από τα γέλια παληκάρια, μας φτιάξατε την Κυριακή, σας ευχαριστούμε από καρδίας).
Τυχαίο βέβαια δεν ειναι και ότι ο Τσουκαλάς ειναι ο Φωτόπουλος του ΟΤΕ, για να μην ξεχνιόμαστε. Το "παλιό καλό Πασόκ" που κάνει "εισοδισμό" στο Σύριζα. (Για την ακριβή ερμηνεία του όρου "εισοδισμός" αρμοδιότερος όλων ο Αντώνης Νταβανέλος...). Γι' αυτό και ο "πολιστισμός" του Τσουκαλά δεν προσβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια από την αθλιότητα στο κέντρο της Αθήνας.
Τόσο ψυχαγωγήθηκε λοιπόν ο Σαμαράς, που, άκουσον-άκουσον,  σκέφτεται λέει να ενδώσει και να αφήσει  Μουρούτη και Κεδίκογλου να πάνε διακοπές για ... τρεις ολόκληρες μέρες!!!
Σου λέει, οι πρώην Πασόκοι και νυν εισοδιστές στο Σύριζα έχουν σκοπό να με κρατήσουν ως Πρωθυπουργό τουλάχιστον μιά τετραετία, απλώς και μόνο για να διαλυθεί η παλιά φίρμα της επιχείρησης, ξέρετε, εκείνη με τον πράσινο ήλιο που έχει ο Βαγγέλης στα χέρια του.... ωστε να μπορούν οι ίδιοι να συνεχίσουν ακάθεκτοι να εκτρέφουν πράσινα αλογα υπό την νέα φίρμα "ΣΥΡΙΖΑ".
"Γιατί λοιπόν να αφήσουμε πρόεδρε", (όπως θάλεγε κι'  ο Χρύσανθος ο οποίος ξέρει καλά ότι οι παλιοί ανανεωτικοί αριστεροί νιώθουν τα γονατά τους να τρέμουν μπροστά στην Εξουσία και το βαθύ κράτος των Τσουκαλο-Φωτοπουλων), "να τους τσιγκλάνε ο Μουρούτης και ο Κεδίκογλου; Αυτοί μας κάνουν την δουλειά από μόνοι τους!"
Το χάσαμε το κόμμα, Αλέξη πατριώτη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου