Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΆΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ : «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ...»

Της Ιωάννας Μάνδρου

ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ "ΕΚΒΙΑΖΕΙ" ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ...ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ;;; ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ...
 «Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι» αναφέρει μέσα από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή τηςn  Κυριακής». Ο πρώην υπουργός δηλώνει πως υπάρχει σκευωρία εις βάρος του και πολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο να σωθούν οι άλλοι. Υποστηρίζει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του ενώπιον του φυσικού του δικαστή και απαντά στις αποκαλύψεις του άλλοτε στενού του συνεργάτη Νίκου Ζήγρα, κάνοντας λόγο για «συνειδητή επιλογή να δώσει κάτι για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης». «Μένω σταθερά στη γραμμή ‘όλα τα φως’, ο καθένας με τις ευθύνες του και όλοι μαζί άμεσα στο φυσικό δικαστή», τονίζει χαρακτηριστικά. Ακόμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρεται στο πολύτιμο για τις ανακριτικές αρχές αρχείο του, τις πολυσυζητημένες χειρόγραφες σημειώσεις του, τον Γιάννη Σμπώκο και τις σχέσεις τους, τις εταιρείες - πλυντήρια του πολιτικού χρήματος, τις πανάκριβες αγορές ακίνητων και τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση της συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου