Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

λές να μήν προχωρήσει; έχω όμως μια απορία: αφού η προσφορά είναι 400 εκατομμύρια γιατί θα εισπραχτούν 212;;

ΔΕΣΦΑ: Πράσινο φως και από το ΔΣ των ΕΛΠΕ για την προσφορά της Socar
Οριστική έγκριση από τη γενική συνέλευση των μετόχων στις 2 Σεπτεμβρίου

ΔΕΣΦΑ: Πράσινο φως και από το ΔΣ των ΕΛΠΕ για την προσφορά της Socar

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ A.E. συνεδρίασε την Παρασκευή για να εξετάσει τη δεσμευτική προσφορά που υποβλήθηκε από την εταιρεία SOCAR ύψους  400 εκατ. ευρώ για την εξαγορά του 66% του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΕΣΦΑ (35% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - 31% ΤΑΙΠΕΔ), η οποία έχει ήδη γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ.
Το Δ.Σ. ενέκρινε την παραπάνω προτεινόμενη συναλλαγή και εισηγήθηκε την οριστική έγκρισή της από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η οποία και συνεκλήθη  προς το σκοπό αυτό για την 2 Σεπτεμβρίου 2013. Η προτεινόμενη συναλλαγή τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της από τις αρμόδιες εθνικές και Ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές.

Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγών τα ΕΛΠΕ θα εισπράξουν 212 εκατ. ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου