Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕΜΝΗ Η ΣΤΑΜΑΤΗ – Ήθελε γάμο στο χωριό και όχι στο Παρίσι

Φωτογραφίες από το γάμο της Βίκυς Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο Παρίσι είδαν το φως της δημοσιότητας με τη σύζυγο του πρώην υπουργού να υποστηρίζει ότι ο σύζυγος της ήταν αυτός που ήθελε να παντρευτούν στο Παρίσι!...

Για το γάμο αυτό πολλοί χαρακτήρισαν την κ.Σταμάτη, η οποία κατάγεται από το Ζέλι Φθιώτιδας μεγαλομανή καθώς επέλεξε να παντρευτεί στη γαλλική πρωτεύουσα και να κάνει τη δεξίωση σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία στον κόσμο. 

Ο γάμος που έγινε στις 11 Ιουλίου του 2004 στη γαλλική πρωτεύουσα τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για το πανάκριβο νυφικό γνωστού σχεδιαστή που φόρεσε η κ.Σταμάτη αλλά και την προσήλωση και την ευτυχία του ζευγαριού στο μυστήριο.

Εννέα χρόνια μετά η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εκείνος που επέλεξε το Παρίσι για το γάμο τους, ενώ εκείνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου τους δεν είχε πρόβλημα να κάνει το γάμο της ακόμη και σε…. χωριό!

Λίγο πριν το γάμο οι σχέσεις του ζευγαριού με την πρώην σύζυγο του υπουργού ήταν εχθρικές και όπως υποστηρίζει η Βίκυ Σταμάτη για αυτό και ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέμενε να παντρευτούν εκτός Ελλάδας για να αποφύγουν τυχόν φασαρίες …

H σύζυγος του πρώην υπουργού υποστηρίζει πως οι καλεσμένοι της ήταν μόνο 33 άτομα και πως ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πολύ απλός!

Όσο για την δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία, η κ.Σταμάτη το δικαιολόγησε λέγοντας πως επιλέχτηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν δίπλα στην εκκλησία που παντρεύτηκαν.

vikwwi.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου