Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Νύχτα τρόμου στην Αμυγδαλέζα-Εξέγερση μεταναστών και τραυματισμοί αστυνομικών

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα όταν αλλοδαποί στασίασαν κατά την ώρα διανομής του φαγητού και επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών φρουρών, ενώ έβαλαν φωτιές σε στρώματα και οικίσκους...
Οι αλλοδαποί διαμαρτύρονται για την παράταση του χρόνου κράτησής τους. Στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την αστυνομία, να τραυματιστούν 10 αστυνομικοί.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις και έκαναν χρήση κρότου λάμψης,με αποτέλεσμα να καταφέρουν να ελέγχουν την κατάσταση.

Τα επεισόδια έληξαν και αποκαταστάθηκε η τάξη, ενώ αρχισε η καταμέτρηση των φθορών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης των αλλοδαπών. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 10 τραυματισμοί αστυνομικών από πέτρες και ρίψεις άλλων αντικειμένων, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των τραυματισμένων κρατουμένων με οργανώσεις, πάντως, να κάνουν λόγο για αρκετούς.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή που αναφέρει:
Η κτηνώδης αντιμετώπιση των αστυνομικών φυλάκων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της Αμυγδαλέζας ξεπέρασε κάθε όριο προκαλώντας έκρηξη οργής των κρατουμένων. Έκοψαν το ρεύμα εδώ και τρείς μέρες από δύο κοντέινερ διότι οι μετανάστες έβαλαν να δουλέψουν τα κλιματιστικά! Οι μετανάστες αρνήθηκαν να μπουν μέσα στους σκοτεινούς φούρνους. Οι αστυνομικοί τους πίεζαν βρίζοντας χυδαία και χτυπώντας ενώ κάποιοι αστυνομικοί πάτησαν το φαγητό τους φωνάζοντας «δεν μας νοιάζει αν πεθάνετε». Μετά γενικεύτηκε η σύγκρουση με φωτιές σε μεγάλο μέρος του στρατοπέδου.
Μετανάστες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν βαριά τραυματίες που βρίσκονταν στο χώμα χωρίς να έχουν τίς αισθήσεις τους και ότι ένας η δύο είναι νεκροί.
Τα κολαστήρια του Ξένιου Δία και του Δένδια πρέπει να κλείσουν εδώ και τώρα. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τη ρατσιστική κακομεταχείριση στην Αμυγδαλέζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου