Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ισλαμοφασιστες βίασαν και τσάκισαν στο ξύλο ανήλικο μετανάστη. Ούτε γι’ αυτόν θα δείτε κανένα δάκρυ από τους “ευαίσθητους” δουλέμπορους.

20130829-134334.jpgΣοκ προκαλεί η καταγγελία νεαρού μετανάστη, υπήκοου Πακιστάν, ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και ληστείας από άλλους μετανάστες.  Συγκεκριμένα, ο νεαρός αλλοδαπός, που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης στο αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και υποστήριξε ότι το μεσημέρι της Τρίτης, ένας γνωστός του, υπήκοος Ινδίας, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να μεταβεί σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Παλαίρου,για κτηνοτροφικές εργασίες.
Εκεί τον περίμεναν οι τέσσερις κατηγορούμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και στην συνέχεια τον χτύπησαν με ένα ξύλο. Κατόπιν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία, οι τέσσερις αλλοδαποί ασέλγησαν σε βάρος του 16χρονου... και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. 
Έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 24χρονος Ινδός και ο 26χρονος Πακιστανός. 
Από τον έλεγχο των στοιχείων των δύο συλληφθέντων προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην Ελλάδα. 
Επίσης, και ο 16χρονος στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία δεν θα κινηθεί σε βάρος του διαδικασία απέλασης. Αντίθετα, θα παραδοθεί σε κοινωνική υπηρεσία προστασίας ανηλίκων αλλοδαπών. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου