Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

200 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ


Φωτογραφία του Konstantinos Ziazias.
Γράφει ο Αντιστράτηγος Ζιαζιάς Κωνσταντίνος

Με έκπληξη οι Ελληνες διαβάζουν σημερα οτι με τελεσίδικη απόφαση της Διεθνούς Διαιτησίας κρίθηκε ότι η Ελληνική Δημοκρατία ευθύνεται έναντι της “Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ” (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά) για πάνω απο 200 εκατομμύρια Ευρώ .
Οι βασικοί υπεύθυνοι γι αυτές τις συμφωνίες κρύβονται πίσω από την Βουλευτικη ασυλία.
Ακόμη χειρότερα συνεχίζουν να διεκδικούν θέσεις εξουσίας παρά τις κραυγαλέες αποτυχίες τους και βεβαια θελουν και παλι να " σώσουν " την Πατριδα μας .

Κύριοι με 200 εκατομμύρια , συντηρούνται οι Ενοπλες Δυναμεις στα τρια πρώτα επίπεδα η γινεται μια σοβαρή κοινωνική πολιτικη για τους πάσχοντες της κοινωνιας μας ,για ενα ετος .
Και στην κυβέρνηση ......δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εν λόγω εξέλιξη καθώς η εταιρεία ζήταγε αρχικά αποζημίωση ύψους άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.
Είμαστε αξιοι της τύχης μας.....
Στην Ολανδια παραιτήθηκε η Υπουργος Αμυνης και ο ΓΕΕΘΑ ,διοτι κατόπιν ΕΔΕ διαπιστώθηκε οτι ειχε ευθύνες το Υπουργείο σε ενα ατύχημα που συνεβει στις ΕΔ τους , και εδώ συμβαίνουν απιθανα γεγονότα και ουδείς " συγκινείται " .
Τοσο πολυ αγαπάτε την καρέκλα της εξουσιας; Τοσο πολυ αγαπάτε το χρήμα ;
Ομως πρεπει να γνωρίζετε :
«Καλώς ακούειν μάλλον ή πλουτείν θέλε.»
Να θέλεις περισσότερο να έχεις την εύνοια και τον έπαινο των άλλων (να είσαι αγαπητός στους συνανθρώπους σου), παρά να πλουτίζεις.
Μένανδρος , (Αρχαίος Έλληνας ποιητής ) | 4ος αιων π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου