Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Είδηση ΒΟΜΒΑ για τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

 Ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία 188 ψηφισάντων βουλευτών, ήρθη η ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη για το αδίκημα της πλαστογραφίας υπηρεσιακού δελτίου ταυτότητας.
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά το εξής:
«Από το 2012 που η Χρυσή Αυγή μπήκε δυναμικά στη βουλή, το πολιτικό Σύστημα έχει οργανώσει βιομηχανία παρανόμων διώξεων σε βάρος μας με αποτέλεσμα να μπούμε στο... ρεκόρ Γκίνες άρσεων ασυλίας.
Για άλλη μία φορά στήνεται μία αστεία, ανυπόστατη και άνευ στοιχείων δίωξη σε βάρος μου, που όχι μόνο δεν με πτοεί, αλλά με κάνει ακόμα πιο δυνατό στον Αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου