Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ο Βούτσιτς στη Μόσχα! Σημαντικές συμφωνίες Ρωσίας-Σερβίας σε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ θέματα...




Στις 19 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα, ο Σέρβος συνάδελφός του Αλεξάντερ Βούτσιτς έφτασε. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Βούτσιτς στη Ρωσία με την ιδιότητα του ως Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας. 

Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, οι ηγέτες θα συζητήσουν την προσφορά ρωσικών όπλων και σημαντικών ενεργειακών συμφωνιών. Όπως είπε προηγουμένως ο Πρόεδρος της Σερβίας, το Βελιγράδι σκοπεύει να αγοράσει ελικόπτερα και όπλα από τη Μόσχα.

Την παραμονή της επίσκεψής του στη Ρωσία, ο κ. Βούτσιτς δήλωσε ότι οι συμφωνίες που αναμένεται να υπογραφούν είναι στους τομείς της ενέργειας, της γεωργίας, της καινοτομίας, της συνεργασίας στον επιστημονικό και τεχνικό τομέα και της σύναψης συμφωνιών για τη δημιουργία επιστημονικών πάρκων. Επιπλέον, ο Σέρβος ηγέτης σκοπεύει να συζητήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν συμφωνία για τις αγορές από τη Σερβία ρωσικών όπλων.

Με πληροφορίες από RT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου