Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Για γέλια ή για κλάματα με το κατάντημά τους; Ο Αλέξης έκανε Υπουργό τον Παπά, αυτός διόρισε τον Μπαμπά του, ο Μπαμπας διόρισε την γκόμενά του και τις κόρες της, την μια την έκανε ΚΑΙ υπουργό. Κι εμείς είμαστε .. Γκεμπελίσκοι.ΟΚ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΦΕΝΤΗ`Μ. ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ .. ΜΑΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για «σύντροφος» του Στέλιου Παππά, που είναι πατέρας του ...υπουργού Νίκου Παππά


Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργού Νίκου ΠαππάΣτο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Αγιος Στυλιανός» της Θεσσαλονίκης βρήκε στέγη ΚΑΙ η Δήμητρα (Μήτση) Χατζηγιαννάκη του Ιωάννη, η οποία τυχαίνει να είναι μητέρα της νέας υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου. Η ....Μαμά προσλήφθηκε βάσει του προγράμματος «Προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων»....
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Η σύμβαση λήγει τον Φεβρουάριο του 2019 και μπορεί να ανανεωθεί έως τον Φεβρουάριο του 2020. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου