Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Ο δολοφόνος 11 ανθρώπων τρομοκράτης ισοβίτης Κουφοντίνας ζητά να συζητηθεί η άδειά του με τον νέο -ΣΥΡΙΖΑ- Ποινικό Κώδικα. Για ν`αναστηθούν τα θύματά ΣΟΥ έχεις καμμία ιδέα κάθαρμα; ΜΙΑ συγγνώμη για τα εγκλήματά σου έστω;

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Κουφοντίνας αξαρλιαν
ΟΤΙ και να κάνεις, ΕΔΩ σ`αυτή τη γη, πάρτο απόφαση και ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, όταν ψοφήσεις, θα ΒΡΑΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ !! στα καζάνια της κόλασης, ας τα βλέπουν αυτά οι "επίδοξοι" συνεχιστές της ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ "ιδεολογίας" σου. Τις ευεργετικές διατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο Ποινικό Κώδικα θέλει να εκμεταλλευτεί ο στυγνός φονιάς Δημήτρης Κουφοντίνας γι’ αυτό και υπέβαλε αίτημα για αναβολή της συζήτησης της νέας αίτησης για χορήγηση άδειας....
Η αίτηση υπεβλήθη από την συνήγορο του αρχιεκτελεστή της 17Ν στο Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου.  Με τον νέο Ποινικό Κώδικα η νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Κουφοντίνας για «στάση κρατουμένων» μετατρέπεται σε πλημμέλημα από κακούργημα που ήταν μέχρι πρότινος.  Είναι προφανές ότι στόχος του Κουφοντίνα, είναι να εξεταστεί το νέο του αίτημα για άδεια, αφού έχουν τεθεί σε ισχύ οι διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου