Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Σπουδαία πρόκριση για Αρβανίτη και Καραγκούνη


Η Βίκη Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-19) σετ επί των Schutzenhofer/Plesiutschnig από την Αυστρία και προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση του προολυμπιακού τουρνουά. Η Ελλάδα και η Αυστρία πέτυχαν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια κι έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης...
στον επόμενο γύρο του  Continental Cup κρίθηκε στο “χρυσό παιχνίδι”, στο οποίο η κάθε χώρα είχε δικαίωμα να διαλέξει την ομάδα που ήθελε ως αντίπαλο της. Έτσι οι Schützenhöfer/Plesiutschnig από την Αυστρία, αντιμετώπισαν τις  Αρβανίτη, Καραγκούνη και το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη. Στο πρώτο σετ, Βίκυ και Πένυ “κυνήγησαν” στο σκορ μέχρι το 16-16. Εκεί η Εθνική ομάδα πήρε προβάδισμα τριών πόντων και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 21-19.   Στο δεύτερο σετ η Βίκυ Αρβανίτη έπαθε κράμπα στη γάμπα και η Πένυ Καραγκούνη στο πέλμα, ενώ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 9-7. Παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και παρά τους έντονους πόντους που ένιωθαν πήραν το σετ με 21-19 και παράλληλα προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου