Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΑΒΑΤΟ Εξ αχρείων: Μπαράζ επιθέσεων στα ΜΑΤ από τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ τα παιδιά τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ - Έκαψαν ΙΧ, ΑΤΜ, έσπασαν βιτρίνες - Μία σύλληψη για φραπεδάκι στη ΓΑΔΑ & μετά στη γιάφκα του πολυτεχνείου


Μπαράζ επιθέσεων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια εκδηλώθηκαν για ένα ακόμη βράδυ, από κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ. Λίγο πριν από τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, κουκουλοφόροι άρχισαν τις επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων....
Τα επεισόδια κράτησαν περίπου μία ώρα, αλλά οι επιθέσεις επεκτάθηκαν και σε άλλα σημεία των Εξαρχείων, στις οδούς Ζαΐμη και Νοταρά.  Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πατησίων διακόπηκε για περίπου μισή ώρα, εξαιτίας των επιθέσεων, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός ατόμου, που σχετίζεται με τα επεισόδια.  Πυρπόλησαν ΙΧ, ΑΤΜ Πέρα από τα επεισόδια στα Εξάρχεια, λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην οδό Γεραιστού, στον λόφο Σκουζέ. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.  Τέλος, άγνωστοι επιχείρησαν να πυρπολήσουν ΑΤΜ σε τράπεζα στην οδό Αθηνάς, στην πλατεία Κοτζιά. Οι δράστες προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου