Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Το εντυπωσιακό είναι ότι διεκδικεί την ηγεσία του... ΣΥΡΙΖΑ. Του ΣΥΡΙΖΑ!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο που λέει "Στέφανος Κασσελάκης: o <<γαμπρός>> gay εφοπλιστής του ΣΥΡΙΖΑ! Αμερικανοαναθρεμμένος, <<παιδί>> της Goldman Sachs και κολεγιόπαιδο ονειρεύεται να γίνει αντι-Τσίπρας!"

Ομολογώ την αμαρτία μου, προσπάθησα να βρω καλύτερη λέξη, πλην όμως... τίποτα.
Βρήκα την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη κωμική.
Ένας απολιτικός πολτός, μια γενικόλογη έκθεση με φύρδην μίγδην εικόνες, λες και είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά και συστήνεσαι για να βγει η υποχρέωση. Απολύτως ανέμπνευστος, τίποτα ουσιώδες, πέρασα να πω ένα γεια, ακούστε και μια ιστορία. Δεν ξέρω αν όντως περίμενα κάτι καλύτερο, πλην όμως τίποτα.
Βρήκα θλιβερή για την ηλικία και τις σπουδές του την αλαζονική διατύπωση... ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από τους άλλους κι ότι έχει κερδίσει σε μαθηματικούς διαγωνισμούς.
Ας μιλήσει αγγλικά με τον Πολάκη και τον Τσίπρα κι ας πάει σε κάποιο τηλεπαιχνίδι να προσφέρει χαμόγελα τραμπικής αισθητικής.
Η πολιτική είναι δύσκολο άθλημα και η Ελλάδα εξαιρετικά δύσκολη χώρα.
Για να τη διοικήσεις πρέπει όχι μόνο να είσαι σοβαρός, αλλά να το δείχνεις κιόλας.
* Το εντυπωσιακό είναι ότι διεκδικεί την ηγεσία του... ΣΥΡΙΖΑ. Του ΣΥΡΙΖΑ!
Lucas Velidakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου