Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

 Οι ΗΠΑ δίνουν πολιτικό άσυλο στους μάρτυρες που κατέθεσαν για χρηματισμούς  πολιτικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο Novartis – Pronews.gr

Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ορισμένοι άνθρωποι είναι εκ φύσεως προικισμένοι με περισσό θράσος και υπέρμετρη βλακεία, και έχουν την ικανότητα να λένε με σοβαρότητα την μεγαλύτερη ανοησία, και με άπλετη φυσικότητα το μεγαλύτερο ψέμα. Και όλα αυτά με καταγγελτικό λόγο με ύφος επαΐοντος και επιθετικό.  Ο λόγος για τον αμερικανό δικηγόρο Στήβεν Κον υπερασπιστή των κουκουλοφόρων μαρτύρων της σκευωρίας της Novartis, ο οποίος με ένα κρεσέντο μπουρδολογικής ανεπιστημοσύνης (μετὰ οἵας ἀνεπιστημοσύνης καὶ μαλακίας, που θα έλεγε ο Θουκυδίδης 5.7.2), δήλωσε ότι αν βγουν οι κουκούλες από τους μάρτυρες, θα ζητήσει κυρώσεις κατά της Ελλάδος και συλλήψεις Ελλήνων αξιωματούχων. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «εάν η Ελληνική κυβέρνηση αποκαλύψει τα ονόματα των πληροφοριοδοτών, θα ζητήσουμε από τις ΗΠΑ να επιδιώξουν αποπομπή της Ελλάδας από τον ΟΟΣΑ και να εκδοθούν εντάλματα από την Interpol για την σύλληψη όλων των Ελλήνων αξιωματούχων που ευθύνονται για παρεμπόδιση της αμερικανικής δικαιοσύνης και παραβίαση δικαιωμάτων των πληροφοριοδοτών σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο».

Κοντολογίς ο δικηγορίσκος που δεν τον γνωρίζει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του κάνει ωμή παρέμβαση στην Ελληνική Δικαιοσύνη  και απειλεί ευθέως Έλληνες αξιωματούχους. Τον πληροφορούμε ότι οι Έλληνες δικαστές είναι φτιαγμένοι από την πέτρα της υπομονής και δεν πτοούνται από κάτι τυπάκια σαν και

αυτόν. Αν πιστεύει ότι οι Έλληνες δικαστές θα φοβηθούν και δεν θα κάνουν την δουλειά τους πλανάται πλάνη οικτρά.  Με τις δηλώσεις θέτει υπό αμφισβήτηση και το πτυχίο του, αφού δεν γνωρίζει ότι ο ΟΟΣΑ είναι ένας υπερεθνικός οικονομικός οργανισμός των ανεπτυγμένων χωρών που υποστηρίζουν τις αρχές της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς και κανένα δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο να επεμβαίνει στην σύνθεσή του και στις αποφάσεις του. Αυτό το γνωρίζουμε και εμείς που δεν είμαστε νομικοί.

Η γνώμη του γράφοντος είναι ότι οι κουκούλες πρέπει να βγουν για να αναγκασθούν οι αργυρώνητοι μάρτυρες να καταθέσουν ποίοι τους καθοδήγησαν να καταθέσουν ψευδή στοιχεία συνεπεία των οποίων κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, διασύρθηκαν αμαυρώθηκαν, κανιβαλίστηκαν αδίκως επί σειρά ετών δέκα πολιτικοί, γιατί κάποιοι ανίκανοι ήθελαν την εξουσία και ο μόνος τρόπος να την αποκτήσουν ήταν αυτός.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου