Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ME BAZANE NA ΛΕΩ ΑΗΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ድ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑ"

Άλλος για το μαλακόμετρο. Ίσως το IQ του κτυπάει ......μονοψήφιο, πολύ πιο κάτω και από ....τον Γκάτμαν, αφού δεν καταλαβαίνει ο βλάξ ότι με αυτά που λέει....γελοιοποιείται.
Αυτός λοιπόν στις εκλογές του 19 πήρε ...23.000 ψήφους!!!!. από Έλληνες .... νοήμονες.
Στις Δημοτικές εκλογές κάποιοι τον πήρανε χαμπάρι και έχασε την δεύτερη θέση από το άλλο ξεφτέρι, τον Δούκα. Άρπαξε όμως 33.000 Ευρώ από το κόμμα ....για να ζήσει, αφού δεν δούλεψε ποτέ και για να λέει στα κανάλια αυτά που του λένε να λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου