Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέο σκάνδαλο! Οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι έδιναν μίζες στην Ελλάδα. Μια ακόμα απόδειξη ότι κάποιους τους κρατούν στο χέρι

leistung_deutschebahnΔεν είναι μόνο η Siemens.. Είναι πολλά τα λεφτά…

Στην Ελλάδα κάποιοι «μπούκωναν» με χρήμα που τους έστελναν οι Γερμανικοί σιδηρόδρομοι (Deutsche Bahn), σύμφωνα με δικαστική έρευνα στη Φρανκφούρτη.

Αυτά γράφουν σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ, με τις μίζες να ανέρχονται στις 315.000 ευρώ, προκειμένου να υπογράφουν συμβόλαια. Η δικαστική έρευνα οδήγησε σε πρόστιμα στα στελέχη της εταιρίας.

Ανάλογες «πρακτικές» υπήρχαν σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, με την εταιρία να ανακοινώνει ότι θα αποσυρθεί από αυτές τις χώρες.

Όπως αναφέρει η Sueddeutsche Zeitung, οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να σταματήσουν να αναλαμβάνουν έργα -κατασκευαστικά ή συμβουλευτικά- στην Ελλάδα, αλλά και την Αλγερία, τη Λιβύη, τη Ρουάντα και την Ταϊλάνδη μετά τη δικαστική έρευνα από την εισαγγελία της Φρανκφούρτης σε βάρος της εταιρείας για διαφθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου