Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Η μάχη για τη νέα Ελλάδα έχει αρχίσει»

«Η μάχη για τη νέα Ελλάδα έχει αρχίσει, θα την κερδίσουμε, σε αυτή τη μάχη μας στηρίζουν όλοι οι Έλληνες, σήμερα είναι η αρχή μίας νέας εποχής για την παράταξη και για τη χώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ξεκινώντας την ομιλία του στο κλείσιμο του 9ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ.

«Η ΝΔ στάθηκε όρθια, όταν κατέρρευσαν τα πάντα και αυτό έγινε γιατί οι ιδέες μας εκφράζουν τους Έλληνες. Η παράταξή μας διευρύνεται, μπαίνει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα, σε μία χώρα που χρειάζεται να αφήσει πίσω το χθες. Έχουμε εθνικό καθήκον να παλέψουμε για τη Νέα Ελλάδα, είναι ανάγκη εθνική, γι αυτό προχθές απηύθυνα κάλεσμα σε όλους. Να υποδεχθούμε όσους θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας και διστάζουν να ενταχθούν. Δεν περισσεύει κανένας» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς τονίζοντας ότι η παράταξη διαρκώς διευρύνεται.

«Η παράταξή μας ανανεώνεται και διευρύνεται. Μπαίνει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα στη χώρα. Να αφήσουμε πίσω μας το χθες. Σήμερα η παράταξη μας έχει πολλούς που παλιότερα είχαν απομακρυνθεί.

Aντίπαλοί μας είναι όσοι θέλουν να προστατέψουν εκείνα ακριβώς που πρέπει να αλλάξουμε.

Δεν χωράει το κόμμα μας τους "κολλημένους" που έχουν μείνει στο χτες.

Στα δύσκολα υπάρχουν δύο δρόμοι: είτε να δεις πως θα κάνεις το άλμα στο αύριο, είτε να μείνεις παραδομένος στα αδιέξοδα του χθες.

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε προσκλητήριο σε όσους απομακρύνθηκαν από την ΝΔ αλλά και σε όσους όπως είπε νιώθουν ότι η ΝΔ φέρνει τη λύση προσκαλώντας στη δημιουργία της μεγάλης, όπως είπε, κεντροδεξιάς παράταξης.

«Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της Κεντροδεξιάς, αλλά παράλληλα ανοίξτε τις πόρτες και τις καρδιές σας σε κάθε Έλληνα. Tο 2021, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Νέα Ελλάδα δεν θα είναι όραμα. Θα είναι πια πραγματικότητα».

Επικαλέστηκε μάλιστα την ελληνική σημαία που όπως είπε συμβολίζει και ενώνει όλους τους Έλληνες.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου