Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Τρεις 'Ελληνες για το Νόμπελ Ειρήνης

  Τρεις Έλληνες διεκδικούν το Νόμπελ Ειρήνης για το 2013. Ο λόγος για τους συμπατριώτες μας που συμμετείχαν στην συγγραφή του ομαδικού έργου " The ABC of Harmony", το οποίο έχει προταθεί για το βαρύτιμο βραβείο Νόμπελ της ομώνυμης νορβηγικής επιτροπής.

Η Ελλάδα χρωστά τη μεγάλη τιμή στον ποιητή Τάκη Ιωαννίδη, τον γιατρό και επίσης ποιητή Δημήτρη Κρανιώτη και τον διδάκτορα Ιατρικής Απόστολο Πάσχο. Οι τρεις Έλληνες είναι μέλη της διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης "Global Harmony Association" και βρίσκονται μεταξύ των 76 συγγραφέων από 26 χώρες που συνέγραψαν την "Αλφαβήτα της Αρμονίας", η οποία πραγματεύεται την παγκόσμια ειρήνη.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου