Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας

Την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ Νέων πήρε η εθνική μας στην παρθενική της φάση στην τελική φάση της διοργάνωσης και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την πρόκρισή της στους «8» του τουρνουά.
Στους «16», το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη και ώρα 18:00 στο Γκαζιαντέπ είτε την Κορέα (3η στον 2ο όμιλο με 4 πόντους) είτε μια εκ των ομάδων που θα καταλάβουν την τρίτη θέση στους ομίλους 5 και 6. Στο 5ο όμιλο συμμετέχουν Ιράκ, Χιλή, Αγγλία, Αίγυπτος και στον 6ο όμιλο Ουζμπεκιστάν, Κροατία, Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου